Magyar Buiatrikusok Társasága magyar english

Magyar Buiatrikusok Társasága
1078 Budapest,
István u. 2.

Tagságról


• Letölthető jelentkezési lap (Word)
• Online regisztráció

Miért legyek tag?

A Magyar Buiatrikusok Társasága (MBT) a kérődzőgyógyászattal és tenyésztéssel foglalkozó szakemberek (állatorvosok, agrármérnökök, biológusok, orvosok stb.) szervezete.

Az egyesületi tagság számos előnyt nyújt a kollégáknak:
Az új tudományos eredmények megismerése segítheti gyakorlati munkájukat. Ugyanis csak az új tudományos eredmények minél előbbi alkalmazásától remélhetjük, hogy gazdaságaink nyereségesen tudjanak termelni.
A hagyományos őszi kongresszus mellett egyéb szakmai konferenciákat (Közép-Európai Buiatrikus, ill. Buiatrikus Világkongresszus), valamint kis létszámú, gyakorlati képzéssel egybekötött workshop jellegű rendezvényeket is szervezünk. A konferencián résztvevők számára írásos anyagot (kongresszusi öszefoglalót) biztosítunk.

Hallgatói tájékoztató

A Magyar Buiatrikusok Társasága önálló országos egyesület, jogi személy, amelyet 1989-ben alapitottunk. Taglétszáma kb. 150 fő.
A MBT eddig 18 kongresszust, valamint négy Közép-Európai Buiatrikus és egy Világkongresszust szervezett. A hagyományos éves kongresszusok október elején kerülnek megrendezésre. Az előadók között szerepelnek hazai és külföldi egyetemek munkatársai és magánállatorvosok egyaránt.
Az állatorvostan-hallgatók már a kezdetektől részt vettek a kongresszusok lebonyolításában, sokan közülük ma már résztvevőként vagy előadóként vannak jelen. A hallgatók az egyesület tagjaként már a diplomaszerzés előtt bekapcsolódhatnak a szakmai életbe, és természetesen kedvezményes áron látogathatják az egyesület rendezvényeit.

Tagsági díj

A tagsági díj megállapítására négy évenként kerül sor a közgyűlés keretében, a KÁE alapszabályában foglaltaknak megfelelően.

Az éves tagdíj összege a 2009-ben egységesen 4000 Ft, függetlenül attól, hogy ki melyik és hányféle szekció tagja kíván lenni.

A tagdíjat egy összegben kell befizetni az adott naptári évben. A befizetési csekken is fel kell tüntetni az összeg pontos rendeltetését és a tag nevét (nemcsak a cég nevét) a téves könyvelések elkerülése érdekében.

Befizetési csekket a KÁE gazdasági felelősénél lehet igényelni:
Merl Anikó, merl.aniko@aotk.szie.hu
Tel: 478-4133
Fax: 478-4137

• Vissza az oldal elejére •
 
 
 SimplePay vásárlói tájékoztató
delta-design.hu