Magyar Buiatrikusok Társasága magyar english

Magyar Buiatrikusok Társasága
1078 Budapest,
István u. 2.

Hírek


 

Tisztelt Kollégánk!

 

Tisztelettel értesítünk, hogy nagyon gazdag szakmai programmal várjuk a Magyar Buiatrikus Társaság XXX. Jubileumi Nemzetközi Kongresszusára a résztvevőket. A rendezvényünk kamarai pontszámának megállapítása folyamatban van, amint megkapjuk jelezni fogjuk.

A kongresszusunkra a honlapunkon (www.mbuiatrikus.org: Kongresszusi regisztráció) keresztül vagy a jelentkezési lap beküldésével (honlapunkról lehet letölteni) lehet már most jelentkezni (cím: Dr. Szenci Ottó, MBT, 1078 Budapest, István út 2). A kedvezményes részvételi díj határideje 2022. február 15. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a szállodai szobákat minél előbb lefoglaljuk, mert Február 15 után már kérdéses lehet a szobafoglalás.

 

Fontos megjegyeznünk, hogy a kongresszusunkat a mindenkori járványhelyzetnek megfelelően tudjuk megtartani. Jelenlegi rendelkezések szerint a részvétel feltétele a háromszori oltás igazolása, vagy a 48 órán belüli negatív PCR teszt bemutatása, míg a kongresszus alatt maszkviselés és kézfertőtlenítés kötelező.

Nagy tisztelettel és szeretettel várjuk minden érdeklődő kollégánkat a soron következő nemzetközi kongresszusunkra.

 

Szenci Ottó                                                                          Brydl Endre

a MBT elnöke                                                                         a MBT titkára 

• Vissza az oldal elejére •
 
 
 SimplePay vásárlói tájékoztató
delta-design.hu